Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mentel Trybuna
|
Wysłany: Wto Kwi 19, 2022 14:42 Temat postu: dobra kuchnia |
|
|
Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań: https://focaccia.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 19, 2022 14:42 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Fafirus Trybuna
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2022 20:11 Temat postu: |
|
|
Jak już rozmawiamy o aranżacji kuchni, to powiem wam szczerze, że ja Ostatnio zaczęłam myśleć gdzie mogłabym kupić jakieś porządne wyposażenie do swojej restauracji. Znajomy podpowiedział mi, że całkiem spory wybór tego typu produktów mogę znaleźć w dobrej cenie na stronie sklepu gastromania. Dajcie znać, czy wy kiedykolwiek robiliście tam jakieś zamówienia. Mnie udało się tam dostać henkelman marlin i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona |
|
Powrót do góry |
|
 |
jakub520 Trybuna
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaktusik Trybuna
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2022 17:16 Temat postu: |
|
|
Wiecie co, mnie ostatnio potrzebne były nowe części do kuchnii elektrycznych i udało mi się je znaleźć w całkiem dobrej cenie na stronie sklepu horecaparts.pl. Nie ukrywam, że dość często sobie tam zaglądam, ponieważ asortyment mają naprawdę bardzo rozbudowany, więc warto tam zerknąć, jeżeli jeszcze nie znacie tego miejsca |
|
Powrót do góry |
|
 |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2022 10:24 Temat postu: |
|
|
Na pewno przyda wam się też porządna zgrzewarka próżniowa FOODSAVER FFS006X. U mnie sprawdziła się bardzo dobrze, dodatkowo jest bardzo solidnie wykonana co jest też ważne |
|
Powrót do góry |
|
 |
kendri Trybuna
|
Wysłany: Nie Lip 10, 2022 09:05 Temat postu: |
|
|
Bardzo dziękuję za podesłanie tylu fajnych ofert odnośnie mebli kuchennych. Postaram sie wybrać najlepszą, ale patrząc po mojej okolicy to producent https://jega.pl/meble-kuchenne-na-wymiar-w-trzebnicy.html jest jednym z lepszych. Mamy na forum kogoś kto zna się na meblach i spojrzy żeby mi doradzić?
Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do dyskusji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karzełek Trybuna
|
Wysłany: Sro Sie 10, 2022 16:25 Temat postu: |
|
|
W mojej kuchni nie mogło zabraknąć porządnego ekspresu do kawy U mnie świetnie spisuje się Breville Prima Latte . Świetnie pieni mleko i parzy przepyszną kawę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ghost Trybuna
|
Wysłany: Pią Kwi 28, 2023 20:36 Temat postu: |
|
|
Potrzeba dobrych urządzeń w kuchni, by wszystko działało, jak należy. Przydałby się na przykład Thermomix oraz te trzy nakładki z CucinaOra®. To są takie gadżety do Thermomixa, nie wiem w jakim stopniu pomocne, ponieważ jeszcze z nich nie korzystałam. Chętnie poczytam Wasze oponie w tej kwestii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Kwi 28, 2023 20:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |