Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna Forum polskich kibiców AC Sieny
www.ACSiena.net

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

dobra kuchnia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Multimedia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mentel
Trybuna

PostWysłany: Wto Kwi 19, 2022 14:42    Temat postu: dobra kuchnia Odpowiedz z cytatem

Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań: https://focaccia.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Kwi 19, 2022 14:42    Temat postu:

Powrót do góry
Fafirus
Trybuna

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2022 20:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak już rozmawiamy o aranżacji kuchni, to powiem wam szczerze, że ja Ostatnio zaczęłam myśleć gdzie mogłabym kupić jakieś porządne wyposażenie do swojej restauracji. Znajomy podpowiedział mi, że całkiem spory wybór tego typu produktów mogę znaleźć w dobrej cenie na stronie sklepu gastromania. Dajcie znać, czy wy kiedykolwiek robiliście tam jakieś zamówienia. Mnie udało się tam dostać henkelman marlin i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
jakub520
Trybuna

PostWysłany: Wto Kwi 26, 2022 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W dobrej kuchni na pewno chcecie mieć solidne meble na lata, takie dostaniecie tutaj https://www.gama-sklep.com.pl/a/371-szafki-kuchenne-biale-polysk i wam ten sklep polecam. Wybór mają tam naprawdę duży, są też ciekawe promocje cenowe na asortyment.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kaktusik
Trybuna

PostWysłany: Pią Kwi 29, 2022 17:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie co, mnie ostatnio potrzebne były nowe części do kuchnii elektrycznych i udało mi się je znaleźć w całkiem dobrej cenie na stronie sklepu horecaparts.pl. Nie ukrywam, że dość często sobie tam zaglądam, ponieważ asortyment mają naprawdę bardzo rozbudowany, więc warto tam zerknąć, jeżeli jeszcze nie znacie tego miejsca
Powrót do góry
suraja88
Trybuna

PostWysłany: Wto Lip 05, 2022 10:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno przyda wam się też porządna zgrzewarka próżniowa FOODSAVER FFS006X. U mnie sprawdziła się bardzo dobrze, dodatkowo jest bardzo solidnie wykonana co jest też ważne
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
kendri
Trybuna

PostWysłany: Nie Lip 10, 2022 09:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dziękuję za podesłanie tylu fajnych ofert odnośnie mebli kuchennych. Postaram sie wybrać najlepszą, ale patrząc po mojej okolicy to producent https://jega.pl/meble-kuchenne-na-wymiar-w-trzebnicy.html jest jednym z lepszych. Mamy na forum kogoś kto zna się na meblach i spojrzy żeby mi doradzić?
Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do dyskusji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
karzełek
Trybuna

PostWysłany: Sro Sie 10, 2022 16:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W mojej kuchni nie mogło zabraknąć porządnego ekspresu do kawy Smile U mnie świetnie spisuje się Breville Prima Latte . Świetnie pieni mleko i parzy przepyszną kawę.
Powrót do góry
ghost
Trybuna

PostWysłany: Pią Kwi 28, 2023 20:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Potrzeba dobrych urządzeń w kuchni, by wszystko działało, jak należy. Przydałby się na przykład Thermomix oraz te trzy nakładki z CucinaOra®. To są takie gadżety do Thermomixa, nie wiem w jakim stopniu pomocne, ponieważ jeszcze z nich nie korzystałam. Chętnie poczytam Wasze oponie w tej kwestii.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Kwi 28, 2023 20:36    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: