|
Forum polskich kibiców AC Sieny www.ACSiena.net
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2023 11:36 Temat postu: |
|
|
Z tego co słyszałam to też jednak dużym problemem jest zalegająca wydzielina u niemowlaka . Ogólnie sama chciałabym w najbliższym czasie kupić porządny preparat tylko jeszcze szukam odpowiedniej oferty, a wy co na ten temat sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2023 11:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Vereda Trybuna
|
Wysłany: Sob Wrz 09, 2023 19:43 Temat postu: |
|
|
Ogromny wpływ na nasze zdrowie ma to co spożywamy dlatego staramy się razem z naszymi dziećmi jeść zdrowe produkty od sprawdzonych dostawców. Jednym z nich jest firma Eterno, która jest producentem zdrowych, smacznych i ekologicznych przetworów z warzyw i owoców. Przy każdej okazji z radością je zajadamy, a nasze dzieci przy posiłkach przestały grymasić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
akwafina Trybuna
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2023 14:03 Temat postu: |
|
|
Ja nie dbałem o zdrowie ale zamierzam to zmienić, tutaj https://zdrowie.pzu.pl/ właśnie patrzę jakie placówki mają prywatne i gdzie, chcę się tam zgłosić. Będę na rutynowe badania chodził regularnie, zobaczymy jak będzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2023 09:49 Temat postu: |
|
|
W niedalekiej przeszłości miałam okazję zapoznać się z ofertą na stronie internetowej https://termedica.pl/ i muszę przyznać, że prezentowana oferta jest naprawdę atrakcyjna. Co więcej, w placówce tej pracują wykwalifikowani specjaliści z bogatym doświadczeniem zawodowym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2023 09:49 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |