Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna Forum polskich kibiców AC Sieny
www.ACSiena.net

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

skarpetki z uszkami

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adikeb

PostWysłany: Czw Lip 23, 2020 07:29    Temat postu: skarpetki z uszkami Odpowiedz z cytatem

Taki nietypowy pomysł, który sprawia mi pewien problem. Otóż w górnej części skarpetek, tuż nad kostką doszyte są takie niby-uszy - bo wybrany spośród propozycji na https://candysox.pl/smieszne-skarpetki/damskie/ wzór przedstawia pandę. I teraz mam obawy, jak te uszka wytrzymają pierwsze pranie. Małe, odstające elementy łatwiej porwać, mogą zaczepić o jakiś zamek w innym ubraniu...
Może da się te misiowe uszy jakoś zabezpieczyć?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Lip 23, 2020 07:29    Temat postu:

Powrót do góry
Samantha
Trybuna

PostWysłany: Pon Paź 02, 2023 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli skarpetki są dobrej jakości nic nie powinno się wydarzyć. Można było też oczywiście kupić inne, zabawne albo klasyczne skarpety. Jeśli byś chciała nabyć jakieś nowe, przejrzyj ofertę https://conteshop.pl/skarpety , różnorodność wzorów i kolorów na pewno pozytywnie Cię zaskoczy. Ja niedawno zamówiłam aż 10 par- 5 sportowych, czarnych z białym ściągaczem , jedne eleganckie, kolejne białe, inne totalnie szalone.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Paź 02, 2023 21:08    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: