| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Aysg1 Trybuna
|
Wysłany: Sro Gru 18, 2024 22:30 Temat postu: Profesjonalne kosmetyki do cienkich włosów |
|
|
| Cześć, moje włosy są bardzo cienkie i ostatnio zaczęły mocniej wypadać. Na stronie https://www.kongreskobietslask.com.pl/ znalazłam ofertę profesjonalnych kosmetyków, ale nie wiem, które mogą rzeczywiście pomóc. Czy ktoś z was używał czegoś na zagęszczenie i wzmocnienie cienkich włosów? Jakie produkty są warte uwagi? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Gru 18, 2024 22:30 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
malgonia Trybuna
|
Wysłany: Sob Lut 22, 2025 15:30 Temat postu: |
|
|
| Cienkie włosy często wymagają dodatkowego wzmocnienia, ale też lekkich kosmetyków, które ich nie obciążą. Warto postawić na produkty wzmacniające cebulki i poprawiające objętość, ale także na lekkie nawilżenie. Dobrym wyborem może być odżywka bez spłukiwania, która doda włosom elastyczności i ochroni je bez obciążania fryzury. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gostlinkopen77
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2025 20:38 Temat postu: |
|
|
| A wy myślicie że tak powinno być? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Formica1234 Trybuna
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2025 14:04 Temat postu: |
|
|
| W jaki sposób Wy dbacie o swoje włosy? Z jakich kosmetyków korzystacie i dlaczego? Mogę Wam polecić stronę https://drkierach.pl/sklep/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej poradni trychologicznej Kierach Medical Clinic Warszawa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Basiks223
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewa9281 Trybuna
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2025 11:51 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z kosmetykami i akcesoriami do stylizacji, w tym np. mydło do brwi , to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę sklepu LashBrow. Moim zdaniem oferują wysoką jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szajna
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2025 10:02 Temat postu: |
|
|
Hej,
Ja miałem dosyć spory problem z cienkimi, wypadającymi włosami. W zasadzie już problem zaczął się w technikum i zanim zdecyduje się na przeszczep spróbowałem różnych zabiegów kosmetycznych bo wcierki, szampony itp w zasadzie nic mi nie dawało.
Nie wiem skąd jesteście, ale ja w Warszawie korzystam z http://jetsetclinic.pl/leczenie-lysienia-i-zageszczanie-wlosow-warszawa/ i powie Wam, że spoko zabiegi i bardzo dobre podejście. Ja po kilku zabiegach widzę różnicę także może komuś sie przyda  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kibixxxx
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2025 12:18 Temat postu: |
|
|
Ja jednak się skłaniam bardziej do wcierek niż zabiegów. Trzeba potestować i znaleźć taką, która będzie najlepsza dla danego typu włosa. _________________ Gooooool!
Nowoczesna kuchnia? Sprawdź nowoczesne meble kuchenne na wymiar z Krakowa! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2025 12:18 Temat postu: |
|
|
|
|