Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna Forum polskich kibiców AC Sieny
www.ACSiena.net

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

narzędzia
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Multimedia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Concernedzqn

PostWysłany: Wto Mar 04, 2025 01:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wymiana wtryskiwaczy może być problematyczna bez odpowiednich narzędzi. Ściągacze dostępne na https://www.quatros.pl/kategoria/obsluga-silnikow/sciagacze-wtryskiwaczy ułatwiają demontaż i minimalizują ryzyko uszkodzenia. Jakie macie sposoby na sprawne usuwanie wtryskiwaczy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Mar 04, 2025 01:42    Temat postu:

Powrót do góry
Vamir
Trybuna

PostWysłany: Pon Mar 31, 2025 16:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Klucz dynamometryczny z obrotowym lewo-prawo to spora wygoda – tutaj opisali konkretny model i jego plusy: https://automatycznaa4.pl/klucz-dynamometryczny-z-obrotowym-mechanizmem-lewo-prawo-precyzja-dokrecania-w-kazdych-warunkach/ – może ktoś z Was używa czegoś podobnego i może polecić?
Powrót do góry
mikosalov1

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2025 15:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dużo cennych informacji.
Powrót do góry
Hanelyssq

PostWysłany: Czw Maj 01, 2025 13:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o majsterkowanie, izolowane kombinerki to podstawa! Znalazłam fajny artykuł na ten temat na stronie Czas na Klasyczka. Zawsze myślałam, że to narzędzie tylko dla specjalistów, ale okazuje się, że każdy majsterkowicz powinien je mieć. Według mnie, ta strona jest doskonałym źródłem wiedzy na temat różnych narzędzi. Jeśli już piszemy o majsterkowaniu, to warto zajrzeć na ich bloga, bo jest tam więcej ciekawych artykułów. Dokładnie tak jak ktoś już pisał, dobre narzędzia to podstawa każdego projektu. A ja myślę, że warto zainwestować https://czasnaklasyka.pl/blog-kombinerki-izolowane-podstawowe-narzedzie-kazdego-majsterkowicza-i-specjalisty/
Powrót do góry
Enchantingop
Trybuna

PostWysłany: Pon Maj 26, 2025 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Samodzielne naprawy w silniku często wymagają specjalistycznych narzędzi, zwłaszcza gdy chodzi o sondę lambda czy czujniki. Warto mieć pod ręką dobre akcesoria motoryzacyjne, które ułatwiają dostęp do trudno dostępnych elementów. Co ciekawe, dobrze dobrany klucz do sondy może znacząco skrócić czas wymiany. Czy ktoś z was korzystał z narzędzi dostępnych na https://www.quatros.pl/kategoria/obsluga-silnikow/klucze-do-sondy-lambda-i-czujnikow i może podzielić się opinią na temat ich trwałości?
Powrót do góry
suraja88
Trybuna

PostWysłany: Wto Cze 17, 2025 14:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie to dobra okazała się smarowniczka . Wykonana jest porządnie, a dodatkowo dostępna jest w konkurencyjnej cenie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Cruelgy
Trybuna

PostWysłany: Pią Lip 25, 2025 02:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam taką jedną stronkę, o której muszę Wam powiedzieć. Znalazłam coś super na https://www.jonnesway.pl/. Znajdziecie tam wszystko od narzędzi ręcznych po elektryczne. Szczerze mówiąc, nie wiedziałam, że takie rzeczy mogą mnie zainteresować. Ale po przeczytaniu kilku artykułów, zrozumiałam, że nawet ja mogę coś zrobić w domu sama. No i ceny też są do przełknięcia. Warto sprawdzić, może komuś się przyda. Tylko pamiętajcie, bezpieczeństwo przede wszystkim, ok?
Powrót do góry
puncja
Trybuna

PostWysłany: Pon Paź 06, 2025 16:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, czy ktoś już o tym wspomniał, ale klucze fajkowe ratują robotę tam, gdzie zwykły płasko-oczkowy nie wejdzie. W zakładce https://www.jonnesway.pl/kategoria/klucze/pozostale/fajkowe są rozmiary pod świece, hydraulikę i motoryzację, a zabudowana forma dobrze chroni łeb śruby przed ześlizgiem. Lubię wersje z przetłoczeniem do dźwigni i satyną, bo lepiej trzymają się dłoni. U was częściej w grę wchodzą świece w kosiarkach i skuterach, czy raczej hydrauliczne złączki w ciasnych szafkach?
Powrót do góry
adam1387
Trybuna

PostWysłany: Pią Paź 17, 2025 11:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zamawiałem magnes neodymowy z polecanego mi sklepu do swojego projektu DIY i powiem szczerze, jestem pod wrażeniem. Według mnie oferują świetna jakość, szybka wysyłka, no i naprawdę duży wybór.
Powrót do góry
pixxi
Trybuna

PostWysłany: Pią Lis 21, 2025 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My potrzebujemy na budowę domu solidnych tarcz do cięcia betonu , generalnie do pracy w trudnych warunkach. Ktoś już korzystał z produktów dostępnych w sklepie Incorpore? Jak się sprawują?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Lis 21, 2025 12:29    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: