Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna Forum polskich kibiców AC Sieny
www.ACSiena.net

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Szkolenie
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Stiffoi
Trybuna

PostWysłany: Sro Lip 16, 2025 23:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele osób zastanawia się, czy warto kontynuować naukę na studiach drugiego stopnia, szczególnie w dobie różnych form kształcenia online. Czy ktoś z Was miał styczność z ofertą https://akademiata.pl/oferta/studia-2-stopnia/ i może podzielić się opinią na temat jakości kształcenia i podejścia wykładowców?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lip 16, 2025 23:19    Temat postu:

Powrót do góry
suraja88
Trybuna

PostWysłany: Czw Lip 17, 2025 14:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobrym wyborem będzie jednak https://atstudiowarsaw.pl/ . Jeśli chodzi o szkolenia tutaj to faktycznie można sporo się nauczyć, dodatkowo kontakt z obsługą jest bez zastrzeżeń
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Enchantingop
Trybuna

PostWysłany: Wto Lis 25, 2025 08:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chcę rozwijać swoje umiejętności w zakresie ochrony danych i zabezpieczeń sieci, dlatego Cyberbezpieczeństwo wydaje się kierunkiem wartym uwagi. Interesuje mnie, jak studia przygotowują do realnych zagrożeń w sieci i jakie praktyczne projekty można realizować w trakcie zajęć. Ktoś mógłby podzielić się spostrzeżeniami, jak wygląda nauka praktyczna
Powrót do góry
hiena
Trybuna

PostWysłany: Pią Gru 05, 2025 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie znam ale uwazam ze warto się rozwijać, zmieniać prace i szkolic. To dobre dla kazdego. Ja wybralam droge w kierunku giełdy, po szkoleniu z forex u Roberta Gawędy w koncu wiem jak grac by zarabiac
Powrót do góry
puncja
Trybuna

PostWysłany: Wto Gru 16, 2025 08:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Jeśli o mnie chodzi, to temat BHP często wraca przy rozmowach o firmach, bo niby każdy wie, że trzeba, a potem wychodzi w praktyce różnie i dopiero kontrole albo wypadki pokazują braki, dlatego warto ogarniać to z głową i na spokojnie. Tak sobie myślę, że pomocne są miejsca, gdzie ktoś ogarnia szkolenia, dokumentację i ogólnie temat bezpieczeństwa w pracy bez zbędnego straszenia i lania wody, bo to zwykle najbardziej ludzi zniechęca. Z ciekawości weszłam w temat i trafiłam na firmę, która zajmuje się właśnie inżynierią BHP, czyli nie tylko szkoleniami, ale też papierologią, oceną ryzyka i wsparciem dla pracodawców, więc jeśli ktoś szuka konkretów, to można zerknąć tutaj: https://inzynieriabhp.pl i samemu ocenić, czy to jest kierunek dla was, a wy co o tym myślicie?"
Powrót do góry
pixxi
Trybuna

PostWysłany: Wto Mar 31, 2026 09:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Branża szkoleniowa nieustannie się rozwija co bardzo mnie cieszy bo sama też chętnie biorę udział w rożnego rodzaju szkoleniach. Jeśli chcecie rozwijać swoje umiejętności managera to bardzo fajne kursy z tego zakresu znajdziecie w firmie Human Skills. Każdy znajdzie tu coś dla siebie Smile
Powrót do góry
suraja88
Trybuna

PostWysłany: Pon Lip 27, 2026 08:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się nad zapisaniem nad tym by wybrać opcję jak administracja kursy , bo czuję, że przydałoby mi się odświeżyć wiedzę do pracy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Reklama

Wysłany: Pon Lip 27, 2026 08:34    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: