| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Stiffoi Trybuna
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2025 23:19 Temat postu: |
|
|
| Wiele osób zastanawia się, czy warto kontynuować naukę na studiach drugiego stopnia, szczególnie w dobie różnych form kształcenia online. Czy ktoś z Was miał styczność z ofertą https://akademiata.pl/oferta/studia-2-stopnia/ i może podzielić się opinią na temat jakości kształcenia i podejścia wykładowców? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2025 23:19 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2025 14:38 Temat postu: |
|
|
| Bardzo dobrym wyborem będzie jednak https://atstudiowarsaw.pl/ . Jeśli chodzi o szkolenia tutaj to faktycznie można sporo się nauczyć, dodatkowo kontakt z obsługą jest bez zastrzeżeń |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Enchantingop Trybuna
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2025 08:09 Temat postu: |
|
|
| Chcę rozwijać swoje umiejętności w zakresie ochrony danych i zabezpieczeń sieci, dlatego Cyberbezpieczeństwo wydaje się kierunkiem wartym uwagi. Interesuje mnie, jak studia przygotowują do realnych zagrożeń w sieci i jakie praktyczne projekty można realizować w trakcie zajęć. Ktoś mógłby podzielić się spostrzeżeniami, jak wygląda nauka praktyczna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hiena Trybuna
|
Wysłany: Pią Gru 05, 2025 16:59 Temat postu: |
|
|
| Nie znam ale uwazam ze warto się rozwijać, zmieniać prace i szkolic. To dobre dla kazdego. Ja wybralam droge w kierunku giełdy, po szkoleniu z forex u Roberta Gawędy w koncu wiem jak grac by zarabiac |
|
| Powrót do góry |
|
 |
puncja Trybuna
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2025 08:43 Temat postu: |
|
|
| "Jeśli o mnie chodzi, to temat BHP często wraca przy rozmowach o firmach, bo niby każdy wie, że trzeba, a potem wychodzi w praktyce różnie i dopiero kontrole albo wypadki pokazują braki, dlatego warto ogarniać to z głową i na spokojnie. Tak sobie myślę, że pomocne są miejsca, gdzie ktoś ogarnia szkolenia, dokumentację i ogólnie temat bezpieczeństwa w pracy bez zbędnego straszenia i lania wody, bo to zwykle najbardziej ludzi zniechęca. Z ciekawości weszłam w temat i trafiłam na firmę, która zajmuje się właśnie inżynierią BHP, czyli nie tylko szkoleniami, ale też papierologią, oceną ryzyka i wsparciem dla pracodawców, więc jeśli ktoś szuka konkretów, to można zerknąć tutaj: https://inzynieriabhp.pl i samemu ocenić, czy to jest kierunek dla was, a wy co o tym myślicie?" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pixxi Trybuna
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2026 09:59 Temat postu: |
|
|
Branża szkoleniowa nieustannie się rozwija co bardzo mnie cieszy bo sama też chętnie biorę udział w rożnego rodzaju szkoleniach. Jeśli chcecie rozwijać swoje umiejętności managera to bardzo fajne kursy z tego zakresu znajdziecie w firmie Human Skills. Każdy znajdzie tu coś dla siebie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2026 08:34 Temat postu: |
|
|
| Zastanawiam się nad zapisaniem nad tym by wybrać opcję jak administracja kursy , bo czuję, że przydałoby mi się odświeżyć wiedzę do pracy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2026 08:34 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |