Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna Forum polskich kibiców AC Sieny
www.ACSiena.net

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jakie macie hobby?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
suraja88
Trybuna

PostWysłany: Pon Wrz 08, 2025 11:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ogólnie titrator to rozwiązanie, które warto wziąć pod uwagę. Klienci chwalą produkty tej firmy za solidność i wysoką jakość, dzięki czemu są niezawodnym sprzętem dla laboratoriów wymagających precyzyjnych i trwałych rozwiązań.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Reklama

Wysłany: Pon Wrz 08, 2025 11:31    Temat postu:

Powrót do góry
maltańczyk
Trybuna

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2025 00:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim hobby jest hodowla pajęczaków i bezkręgowców i polecam ja innym bo to fajne hobby. Nie trzeba wyprowadzać ich na spacer i nie wymagają wiele uwagi. Odwiedź ten sklep terrarystyczny https://spiderslaboratory.pl/ a łatwo zakupisz okaz dla siebie w dobrej cenie. Mają spory wybór więc każdy znajdzie coś dla siebie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
puncja
Trybuna

PostWysłany: Wto Wrz 30, 2025 07:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio trafiłam na stronę https://surfszkola.pl i zaczęłam się zastanawiać, jak wiele osób w Polsce faktycznie próbuje surfingu. Z jednej strony to sport kojarzony z oceanem, a z drugiej okazuje się, że i u nas można znaleźć fajne warunki do nauki. Podoba mi się, że na stronie są informacje nie tylko o lekcjach, ale też o sprzęcie i zajęciach dla różnych poziomów. To może być fajny pomysł na aktywne spędzenie czasu, zamiast zwykłego plażowania. A wy, próbowaliście kiedyś surfingu albo planujecie?
Powrót do góry
puncja
Trybuna

PostWysłany: Pią Paź 24, 2025 08:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli ktoś szuka nietypowych miejsc w stolicy Niemiec, to klunkerkranich Berlin robi wrażenie. Ogród na dachu centrum handlowego, z leżakami, muzyką i świetnym widokiem na miasto. Taki miks luzu i alternatywnego klimatu, idealny na odpoczynek po zwiedzaniu. Zdecydowanie coś innego niż klasyczne atrakcje, a wy byście tam zajrzeli?
Powrót do góry
malwo
Trybuna

PostWysłany: Sob Lis 01, 2025 05:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawy tekst znalazłam o tym, czy kable audio ze złoconymi końcówkami – czy warto. Okazuje się, że różnica w dźwięku może być zauważalna, zwłaszcza przy lepszym sprzęcie.
Powrót do góry
miospols1208

PostWysłany: Wto Lis 11, 2025 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może z czasem pojawią się bardziej konkretne rozwiązania.
molspondower817

PostWysłany: Czw Lis 13, 2025 17:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niekiedy warto po prostu wysłuchać innych, zanim się odpowie.
adres
Trybuna

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2026 17:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio skończyłem czytać "O duszy w transformacji. Część I" https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/o-duszy-w-transformacji-czesc-i/ Lamczak Sylwii i bardzo mi się ona spodobała, bo to książka, która w spokojny, refleksyjny sposób pokazuje, jak ważne jest zrozumienie samego siebie, swoich emocji i tego, co naprawdę kieruje naszymi wyborami w codziennym życiu.
pixxi
Trybuna

PostWysłany: Pon Maj 18, 2026 11:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mojej rodzince najwięcej frajdy sprawia sport więc każdą wolną chwilę staramy się spedzać aktywnie. Myślę nawet o tym by w soboty zapisać się z synkiem na zajęcia związane ze sztukami walki. Z tego co wiem to https://goscinna.com/ w Warszawie organizuje takie zajęcia dla dzieci i rodziców. Kojarzycie to miejsce?
Powrót do góry
Emil
Trybuna

PostWysłany: Sro Maj 27, 2026 10:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się, czy ktoś z was próbował diety bezlaktozowej? Słyszałam, że dla niektórych osób to naprawdę duża ulga i może pomóc w poprawie samopoczucia. Ostatnio natknęłam się na artykuł o tym, kiedy warto zamówić dietę pudełkową bez laktozy. Fajnie, że takie opcje są dostępne, bo wiadomo, że sport wymaga dobrego odżywiania. Jeśli kogoś to interesuje, to sprawdźcie tutaj https://epozytywnaopinia.pl/kiedy-warto-zamowic-bezlaktozowa-diete-pudelkowa Ciekawa jestem waszych doświadczeń!
Powrót do góry
puncja
Trybuna

PostWysłany: Sro Maj 27, 2026 10:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się, czy ktoś z was próbował diety bezlaktozowej? Słyszałam, że dla niektórych osób to naprawdę duża ulga i może pomóc w poprawie samopoczucia. Ostatnio natknęłam się na artykuł o tym, kiedy warto zamówić dietę pudełkową bez laktozy. Fajnie, że takie opcje są dostępne, bo wiadomo, że sport wymaga dobrego odżywiania. Jeśli kogoś to interesuje, to sprawdźcie tutaj https://epozytywnaopinia.pl/kiedy-warto-zamowic-bezlaktozowa-diete-pudelkowa Ciekawa jestem waszych doświadczeń!
Powrót do góry
Emil
Trybuna

PostWysłany: Czw Cze 18, 2026 07:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Swoją drogą, zastanawiam się, czy macie jakieś ciekawe hobby. U mnie to ostatnio muzyka i myślę o nauce śpiewu. Zawsze mi się podobało, jak ktoś ładnie śpiewa, a ja w końcu chcę spróbować samodzielnie! Natknęłam się na szkoła wokalna zabrze i wygląda to spoko. Jeśli ktoś z was próbował już czegoś takiego, to chętnie posłucham waszych doświadczeń!
Powrót do góry
suraja88
Trybuna

PostWysłany: Wto Lip 28, 2026 11:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto sprawdzić https://retrokraftshop.pl/ , jeśli szukasz ciekawych materiałów do tworzenia kartek okolicznościowych lub albumów. Asortyment jest różnorodny, dzięki czemu łatwo dobrać dodatki do własnego stylu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
junewi227

PostWysłany: Sro Lip 29, 2026 11:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To dobra okazja, by spojrzeć na problem z różnych perspektyw.
Reklama

Wysłany: Sro Lip 29, 2026 11:08    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strona 12 z 12
Skocz do: