Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Radzio Trybuna
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2025 13:39 Temat postu: |
|
|
Meble do ogrodu kupiłem tu https://zona-design.pl/. Meble super, stabilne, pojemne i nie drogie. Zawsze znajdziesz tam coś nie tylko dla ogrodu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2025 13:39 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Laje10
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2025 01:31 Temat postu: |
|
|
Myślę, że każdy marzy o pięknym ogrodzie. Ale nie należy zapominać, że ogród to nie tylko kwiaty i rośliny, ale też różnego rodzaju dodatki. A tych dodatków, akcesoriów i mebli można szukać na stronie https://gardenspace.pl/zestawy-mebli-ogrodowych . Wybór mają bardzo interesujący, dodatki bardzo modne i każdy może coś fajnego dla siebie znaleźć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2025 12:24 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrze sprawdza się pompa zatapialna MC4 High Flow od Pedrollo. Wykonana jest ona bardzo solidnie, cicho działa i przede wszystkim nie powoduje ona żadnych wibracji |
|
Powrót do góry |
|
 |
Limpingbx
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2025 09:43 Temat postu: |
|
|
Mam kilka storczyków, które ostatnio nie rosną tak, jak bym tego chciał. Przeglądając różne opcje, natrafiłem na nawóz do storczyków, który podobno może poprawić kondycję roślin. Zanim zdecyduję się na zakup, chciałbym zapytać, czy ktoś z was miał okazję używać tego nawozu? Jakie efekty udało się osiągnąć? |
|
Powrót do góry |
|
 |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2025 15:49 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem warto wybrać porządną pompę do studni 3SR od Pedrollo. Jej wykonanie jest rzeczywiście solidne, pompa cicho działa, nie powoduje żadnych wibracji, więc według mnie to będzie udany zakup |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2025 15:49 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |