Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna Forum polskich kibiców AC Sieny
www.ACSiena.net

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pomysł na prezent dla faceta
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
enri
Trybuna

PostWysłany: Wto Sie 21, 2018 18:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja niedawno mojemu bratu, na 30 urodziny kupowałem porządny zegarek. Nie lubię biegać po skelpach, dlatego zamówiłem go z https://e-zegarek.pl/. Przyszedł elegancko zapakowany i co najważniejsze nieuszkodzony!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Sie 21, 2018 18:08    Temat postu:

Powrót do góry
kwiatpustyni
Trybuna

PostWysłany: Czw Sie 30, 2018 16:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MOże obuwie męskie https://www.czasnabuty.pl/pol_m_Obuwie-męskie-101.html Ja lubię praktyczne prezenty. Mój facet też i wiem że by sie ucieszył. Nie lubi wydawać kasy w niewiadomo co.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
malgonia
Trybuna

PostWysłany: Wto Paź 02, 2018 20:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tez uwazam, ze praktyczne prezenty sa fajne. Moj facet mega duzo jezdzi samochodem wiec stwierdzilam, ze dobra opcja bedzie kamerka samochodowa. Wybralam razem z bratem Xblitz trust, bo ona dzieki superkondensatorom ma przedluzona zywotnosc i dodatkowo tez ma filtr polaryzacyjny, co sprawia, ze sprawdza sie w kazdych warunkach.
Powrót do góry
sever

PostWysłany: Pon Paź 08, 2018 09:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mężczyzny najlepszym prezentem będzie odpowiednia odzież sportowa bądź odzież uliczna. Teraz jest moda na Mma, sporty walki, siłownie. Wiele osób trenuje więc taka odzież jest u facetów w modzie. Można to zresztą zauważyć chodząc po ulicach. Zerknij sobie do www.street-shop.pl i zobacz jak wyglądają takie ubrania. Na pewno coś ci wpadnie w oko i przypasuje do gustu.
Powrót do góry
Bartolomeo23
Trybuna

PostWysłany: Sro Paź 10, 2018 09:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jako prezent możesz kupić wiele rzeczy. Ja bym polecił coś niedrogiego ale na pewno się spodoba. Mam na myśli taki komiks https://www.taniaksiazka.pl/kajko-i-kokosz-festiwal-czarownic-p-249599.html z lat młodzieńczych. Na pewno się spodoba każdemu facetowi.
Powrót do góry
fiona45
Trybuna

PostWysłany: Pon Paź 15, 2018 18:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może kolorowe skarpety do garnituru? Wiem, dziwnie brzmi, ale przyznam, że sama nad takim pomysłem myślę, dla swojego faceta. Bardzo modne są takie skarpety, oglądałam takie już na; https://fabrykaskarpet.pl/s/13/kolorowe-skarpetki-do-garnituru i mają tam świetne propozycje.Myślę, że polubili by w takich chodzić.
Powrót do góry
sosimply

PostWysłany: Sro Paź 17, 2018 10:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może warto ubrać się w seksowną bieliznę. Ostatnio odzież hurtowa z SoSimply pokazała nową kolekcję w związku z czym pojawiły się również nowe bralletki. W końcu miły wieczór spędzony we dwoje również może być świetnym prezentem - zwłaszcza w tak zabieganym świecie jak teraz.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
rolten
Trybuna

PostWysłany: Nie Paź 21, 2018 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam, że najlepszym pomysłem jest praktyczny prezent taki jak np. torba:

Poszukaj jakiegoś faajnego, praktycznego prezentu na Merg.pl - jest tu duży ywbór produktów i z całą pewnością uda Ci się coś znaleźć.
Powrót do góry
bulino
Trybuna

PostWysłany: Wto Gru 18, 2018 14:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co powiecie na to, żebym to ja była prezentem dla mojego męża ? Na przykład na Sylwester? Widziałam w Misternej https://www.misterna.pl/ fajne zestawy bielizny i tak się zastanawiam właśnie, czy nie kupić czegoś wiecie, takiego wow i potem go zaskoczyć, na przykład w samochodzie. Co myślicie? Fajny pomysł, czy lepiej jednak na coś się zdecydować?
Powrót do góry
lila87

PostWysłany: Sob Sie 17, 2019 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam zawsze problem z wyborem prezentu na walentynki. Ostatnio widziałam ciekawe propozycje opisane na https://randkuj.my/prezent-na-walentynki . Czasem czytając o takich propozycjach uświadamiamy sobie, że w sieci można znaleźć fajne propozycje.
Powrót do góry
kwiatowa12

PostWysłany: Wto Lis 05, 2019 16:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój facet mówi, ze prezent dla mnie to również prezent dla niego. Dlatego zamiast aktówki, w moim koszyku ląduje koszula do karmienia Taro która tak bardzo była mi potrzebna.
Powrót do góry
Sidney
Trybuna

PostWysłany: Sro Lis 06, 2019 01:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja spakowałam faceta, kota (oczywiście dobrze zabezpieczonego! Pasy samochodowe dla kota Trixie to skarb Very Happy) do samochodu i pojechaliśmy w długą podróż po całej Polsce. Uważam, że najlepsze prezenty to wspomnienia!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kwiatpustyni
Trybuna

PostWysłany: Wto Gru 03, 2019 08:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o oferty odnośnie prezentów to polecam Ci się zainteresować stroną jaką jest https://iokulary.pl/product-pol-36587-Okulary-Przeciwsloneczne-Giorgio-Armani-Ar-6096-300161.html takie okulary powinny mu się naprawdę bardzo spodobac.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Darecka92912
Trybuna

PostWysłany: Pon Gru 09, 2019 23:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Święta za pasem więc koniecznie trzeba zacząć myśleć o prezentach. Ja właśnie tutaj https://www.ceneo.pl/T-shirty_i_koszulki_meskie/Rodzaj:T-shirt.htm przeglądam sobie męskie koszulki. Ustaliliśmy, że w tym roku robimy sobie prezenty tylko do stówki, więc chcę kupić jakaś koszulkę i coś słodkiego dla męża Smile
Powrót do góry
zwinka055
Trybuna

PostWysłany: Pon Sty 27, 2020 19:51    Temat postu: prezent Odpowiedz z cytatem

dla faceta taka atrakcja bardzo fajna Smile wiadomo, że panowie mają żyłkę do ścigania się i rywalizacji Smile
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Sty 27, 2020 19:51    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 2 z 6
Skocz do: