| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
malianiu
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 22, 2024 21:05 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
alterman Trybuna
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Pon Maj 27, 2024 11:01 Temat postu: |
|
|
| Wydaje mi się, że dobrym wyborem będą toniki z kwasem salicylowym . Co do tych toników to z tego co słyszałam mają bardzo dobre działanie, a dodatkowo też ich skład jest porządny, więc myślę, że to będzie korzystny zakup |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pixxi Trybuna
|
Wysłany: Czw Paź 31, 2024 12:53 Temat postu: |
|
|
Kosmetyki, zwłaszcza te do makijażu, zamawiam najczęsciej w sklepie internetowym marki Eveline Cosmetics ciągle pojawia się tyle nowości ostatnio skusiłam się na przykład na tą pomadkę Kiss Me Quick. Wybór kolorów tak duży, że trudno zdecydować się tylko na 1 ( ja wzięłam od razu 3 ;p ). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Sob Lis 23, 2024 14:24 Temat postu: |
|
|
| Jeśli szukasz miejsca na zakupy, polecam https://sybiscup.pl/ Produkty, które oferują, są wysokiej jakości, a ceny są bardzo korzystne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vienna Trybuna
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2026 09:09 Temat postu: |
|
|
| Dobrze dobrane kosmetyki potrafią znacząco poprawić kondycję skóry, szczególnie jeśli są stosowane systematycznie. Warto zwracać uwagę nie tylko na działanie produktu, ale również na jego skład i przeznaczenie. Ciekawe rozwiązania oraz porady dotyczące pielęgnacji można znaleźć na stronie https://www.mustela.pl/, gdzie dostępnych jest wiele produktów do codziennego stosowania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
duszek Trybuna
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2026 13:10 Temat postu: |
|
|
| Farby do włosów firmy Color&Soin zostały stworzone z myślą o osobach, które oczekują po koloryzacji zarówno trwałego efektu, jak i pielęgnacji włosów. Wysokie stężenie czystych barwników odpowiada za intensywny kolor, natomiast ekstrakty roślinne wspierają nawilżenie i odżywienie włosów. Skondensowane pigmenty skutecznie przenikają do wnętrza włosa, a składniki odżywcze pomagają zamknąć jego łuskę, ograniczając wypłukiwanie pigmentów. Produkty nie zawierają parabenów, amoniaku, silikonu, SLS ani sztucznych substancji zapachowych, dzięki czemu nie zaburzają wrażliwej równowagi lipidowej skóry głowy. To połączenie skuteczności, trwałości oraz delikatnej pielęgnacji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anna678 Trybuna
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2026 09:37 Temat postu: |
|
|
| Domowa pielęgnacja i medycyna estetyczna nie konkurują ze sobą – wręcz przeciwnie. Dobrze dobrane zabiegi mogą świetnie uzupełniać codzienną rutynę pielęgnacyjną i pomóc osiągnąć jeszcze lepsze efekty. Takie kompleksowe podejście oferuje Neonia z Krakowa. Znajdziecie u nich między innymi zabiegi radiofrekwencji mikroigłowej: https://neonia.com.pl/laseroterapia/radiofrekwencja-mikroiglowa-krakow/ . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2026 09:37 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |