| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
deborah Trybuna
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2024 15:52 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MasterNOD Trybuna
|
Wysłany: Wto Paź 29, 2024 16:41 Temat postu: |
|
|
Takie mieszkanie developerskie to jest naprawdę opcja świetna, jak dla mnie. W moim przekonaniu warto w takie rzeczy inwestować.
|
 |
Coralreef Trybuna
|
Wysłany: Pią Lis 01, 2024 20:41 Temat postu: |
|
|
| Planuję zakup nieruchomości w okolicach Gdańska i Bąkowo jest na mojej liście. Znalazłem ciekawy artykuł na stronie https://www.amprojekt.com.pl/blog/35-bakowo-kolo-gdanska-dlaczego-warto-zamieszkac-w-tej-miejscowosci który wymienia wiele zalet tej lokalizacji, ale czy ktoś z Was mógłby podzielić się także ewentualnymi wyzwaniami związanymi z życiem tam? Czy są jakieś pułapki, na które warto zwrócić uwagę? Chciałbym mieć pełny obraz przed podjęciem decyzji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ada Trybuna
|
Wysłany: Sob Gru 28, 2024 16:06 Temat postu: |
|
|
| Rozejrzyj się za mieszkaniem na osiedlu Atal Olimpijska, to osiedle dzięki swojej lokalizacji blisko centrum Katowic pozwala na dostęp do głównych arterii komunikacyjnych, a to ułatwia codzienne dojazdy do pracy, szkoły czy na zakupy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Darecka92912 Trybuna
|
Wysłany: Czw Sty 30, 2025 13:22 Temat postu: |
|
|
| Mieszkania z tarasem zazwyczaj cieszą się większym zainteresowaniem na rynku nieruchomości i mogą mieć wyższą wartość od lokali bez dodatkowej przestrzeni na świeżym powietrzu - https://ronson.pl/porada/na-co-zwrocic-uwage-przy-wyborze-mieszkania-z-tarasem/ . Inwestycja w taki metraż może się opłacać, zwłaszcza jeśli lokalizacja jest atrakcyjna, a przestrzeń zewnętrzna dobrze zaprojektowana. Dodatkowy metraż w postaci tarasu daje większą swobodę aranżacyjną i zwiększa komfort życia, co może być istotnym atutem przy późniejszej odsprzedaży nieruchomości. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Draka Trybuna
|
Wysłany: Nie Lut 02, 2025 20:05 Temat postu: |
|
|
| A czy Waszym zdaniem zakup mieszkania na rynku pierwotnym opłaca się w dzisiejszych czasach? Czy może lepiej wybrać mieszkanie z rynku wtórnego? Jakie jest Wasze podejście do tego tematu? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czekoladka
|
Wysłany: Pią Lut 07, 2025 16:52 Temat postu: |
|
|
| Sporo osób myśli dziś przede wszystkim o mieszkaniach, bo da się na nich zarobić, a dodatkowo są świetną lokatą kapitału. Mi pieniądze pojawiły się znienacka i mogę pozwolić sobie na inwestycję we własny dom i dwa kolejne, oczywiście pod kątem wynajmowania, a potem przekazania dzieciom. Wiem, że to jest ważne, dlatego będę wybierać ten https://www.mgprojekt.com.pl/narcyz dom. One są piękne i kompleksowe, a zarazem wcale nie takie duże. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coralreef Trybuna
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2025 14:29 Temat postu: |
|
|
| Hej! Zastanawiam się nad zakupem mieszkania w Gdańsku i trafiłem na stronę https://activa.pl/oferta/mieszkania-gdansk Oferta wygląda obiecująco, ale chciałbym poznać opinie osób, które już miały do czynienia z tą firmą. Jakie są wasze doświadczenia? Czy warto inwestować w mieszkania oferowane przez Activa? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2025 11:17 Temat postu: |
|
|
| Moim zdaniem korzystnym zakupem będzie jednak mieszkanie m3 . Ogólnie jeśli chodzi o mieszkania to są one bardzo solidnie wykonane, funkcjonalne, dodatkowo obsługa profesjonalnie podchodzi do każdego klienta co jest też bardzo ważne |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MasterNOD Trybuna
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2025 13:53 Temat postu: |
|
|
Takie mieszkania to jest naprawdę doskonała sprawa jak dla mnie. W moim przekonaniu to jest opcja naprawdę bardzo pomocna w mojej opinii.
|
 |
kondorim2334
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2025 14:49 Temat postu: |
|
|
| Każdy przypadek jest trochę inny, ale coś w tym jest. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pixxi Trybuna
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2025 10:53 Temat postu: |
|
|
| skoro już o dobrych deweloperach mowa to co powiecie na temat https://www.apm-development.com.pl/ z Warszawy ? Przeglądałam ostatnio kilka z ich obecnych realizacji i bardzo podoba mi sie Orkana i Agustówka. Warto zainteresować sie tematem bliżej ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2025 09:19 Temat postu: |
|
|
| Muszę przyznać, że apartament z widokiem na mazury to bardzo interesująca propozycja. Wyróżnia się starannym wykończeniem, funkcjonalnym układem i dogodnym położeniem blisko natury i atrakcji regionu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
malgonia Trybuna
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2025 19:59 Temat postu: |
|
|
| Znajomy niedawno kupił mieszkanie właśnie z myślą o wynajmie i ogarnął do tego zarządzanie przez Per Modum https://www.per-modum.pl/oferta.htm . Jak ktoś nie ma czasu albo po prostu nie chce się bawić w szukanie najemców, pilnowanie opłat czy napraw, to serio warto rozważyć. Mieszkanie to fajna inwestycja, a z taką obsługą można mieć z tego dochód pasywny i święty spokój. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Meskilopake77
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2025 14:27 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy ma to szanse powodzenia choć wydaję mi się że szukanie alternatywy może być nie lada wyzwaniem
---------------------------------------
APUS |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2025 14:27 Temat postu: |
|
|
|