Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna Forum polskich kibiców AC Sieny
www.ACSiena.net

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mieszkania deweloperskie
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Serwis i forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deborah
Trybuna

PostWysłany: Sro Sty 24, 2024 15:52    Temat postu: Mieszkania deweloperskie Odpowiedz z cytatem

Jakie mieszkania deweloperskie Katowice polecacie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Reklama

Wysłany: Sro Sty 24, 2024 15:52    Temat postu:

Powrót do góry
MasterNOD
Trybuna

PostWysłany: Wto Paź 29, 2024 16:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takie mieszkanie developerskie to jest naprawdę opcja świetna, jak dla mnie. W moim przekonaniu warto w takie rzeczy inwestować.
Coralreef
Trybuna

PostWysłany: Pią Lis 01, 2024 20:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Planuję zakup nieruchomości w okolicach Gdańska i Bąkowo jest na mojej liście. Znalazłem ciekawy artykuł na stronie https://www.amprojekt.com.pl/blog/35-bakowo-kolo-gdanska-dlaczego-warto-zamieszkac-w-tej-miejscowosci który wymienia wiele zalet tej lokalizacji, ale czy ktoś z Was mógłby podzielić się także ewentualnymi wyzwaniami związanymi z życiem tam? Czy są jakieś pułapki, na które warto zwrócić uwagę? Chciałbym mieć pełny obraz przed podjęciem decyzji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ada
Trybuna

PostWysłany: Sob Gru 28, 2024 16:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozejrzyj się za mieszkaniem na osiedlu Atal Olimpijska, to osiedle dzięki swojej lokalizacji blisko centrum Katowic pozwala na dostęp do głównych arterii komunikacyjnych, a to ułatwia codzienne dojazdy do pracy, szkoły czy na zakupy.
Powrót do góry
Darecka92912
Trybuna

PostWysłany: Czw Sty 30, 2025 13:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mieszkania z tarasem zazwyczaj cieszą się większym zainteresowaniem na rynku nieruchomości i mogą mieć wyższą wartość od lokali bez dodatkowej przestrzeni na świeżym powietrzu - https://ronson.pl/porada/na-co-zwrocic-uwage-przy-wyborze-mieszkania-z-tarasem/ . Inwestycja w taki metraż może się opłacać, zwłaszcza jeśli lokalizacja jest atrakcyjna, a przestrzeń zewnętrzna dobrze zaprojektowana. Dodatkowy metraż w postaci tarasu daje większą swobodę aranżacyjną i zwiększa komfort życia, co może być istotnym atutem przy późniejszej odsprzedaży nieruchomości.
Powrót do góry
Draka
Trybuna

PostWysłany: Nie Lut 02, 2025 20:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy Waszym zdaniem zakup mieszkania na rynku pierwotnym opłaca się w dzisiejszych czasach? Czy może lepiej wybrać mieszkanie z rynku wtórnego? Jakie jest Wasze podejście do tego tematu?
Powrót do góry
czekoladka

PostWysłany: Pią Lut 07, 2025 16:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sporo osób myśli dziś przede wszystkim o mieszkaniach, bo da się na nich zarobić, a dodatkowo są świetną lokatą kapitału. Mi pieniądze pojawiły się znienacka i mogę pozwolić sobie na inwestycję we własny dom i dwa kolejne, oczywiście pod kątem wynajmowania, a potem przekazania dzieciom. Wiem, że to jest ważne, dlatego będę wybierać ten https://www.mgprojekt.com.pl/narcyz dom. One są piękne i kompleksowe, a zarazem wcale nie takie duże.
Powrót do góry
Coralreef
Trybuna

PostWysłany: Sro Mar 12, 2025 14:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej! Zastanawiam się nad zakupem mieszkania w Gdańsku i trafiłem na stronę https://activa.pl/oferta/mieszkania-gdansk Oferta wygląda obiecująco, ale chciałbym poznać opinie osób, które już miały do czynienia z tą firmą. Jakie są wasze doświadczenia? Czy warto inwestować w mieszkania oferowane przez Activa?
Powrót do góry
suraja88
Trybuna

PostWysłany: Pon Mar 17, 2025 11:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem korzystnym zakupem będzie jednak mieszkanie m3 . Ogólnie jeśli chodzi o mieszkania to są one bardzo solidnie wykonane, funkcjonalne, dodatkowo obsługa profesjonalnie podchodzi do każdego klienta co jest też bardzo ważne
Powrót do góry
MasterNOD
Trybuna

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2025 13:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takie mieszkania to jest naprawdę doskonała sprawa jak dla mnie. W moim przekonaniu to jest opcja naprawdę bardzo pomocna w mojej opinii.
kondorim2334

PostWysłany: Czw Maj 22, 2025 14:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy przypadek jest trochę inny, ale coś w tym jest.
Powrót do góry
pixxi
Trybuna

PostWysłany: Czw Maj 29, 2025 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

skoro już o dobrych deweloperach mowa to co powiecie na temat https://www.apm-development.com.pl/ z Warszawy ? Przeglądałam ostatnio kilka z ich obecnych realizacji i bardzo podoba mi sie Orkana i Agustówka. Warto zainteresować sie tematem bliżej ?
Powrót do góry
suraja88
Trybuna

PostWysłany: Pią Cze 13, 2025 09:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Muszę przyznać, że apartament z widokiem na mazury to bardzo interesująca propozycja. Wyróżnia się starannym wykończeniem, funkcjonalnym układem i dogodnym położeniem blisko natury i atrakcji regionu.
Powrót do góry
malgonia
Trybuna

PostWysłany: Sob Cze 14, 2025 19:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znajomy niedawno kupił mieszkanie właśnie z myślą o wynajmie i ogarnął do tego zarządzanie przez Per Modum https://www.per-modum.pl/oferta.htm . Jak ktoś nie ma czasu albo po prostu nie chce się bawić w szukanie najemców, pilnowanie opłat czy napraw, to serio warto rozważyć. Mieszkanie to fajna inwestycja, a z taką obsługą można mieć z tego dochód pasywny i święty spokój.
Powrót do góry
Meskilopake77

PostWysłany: Pią Cze 20, 2025 14:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy ma to szanse powodzenia choć wydaję mi się że szukanie alternatywy może być nie lada wyzwaniem
---------------------------------------
APUS
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Cze 20, 2025 14:27    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Serwis i forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: