| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Frydolinin
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Cze 13, 2024 21:50 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mentel Trybuna
|
Wysłany: Nie Gru 08, 2024 23:30 Temat postu: |
|
|
| Szukasz sprawdzonych części zamiennych do swojego iPhone'a? Chciałbym polecić sklep, który od lat zajmuje się dostarczaniem wysokiej jakości komponentów, idealnych do napraw i modernizacji naszych urządzeń. Na stronie A-Parts https://www.a-parts.com.pl/produkty/czesci-zamienne-do-telefonow-iphone-apple,2,22689 znajdziecie szeroką gamę części zamiennych do różnych modeli iPhone, od ekranów po baterie. Jeśli ktoś z Was szukał niezawodnego źródła, to myślę, że będziecie zadowoleni z oferty tego sklepu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rebelbaw Trybuna
|
Wysłany: Nie Gru 22, 2024 04:27 Temat postu: |
|
|
| Ostatnio rozważam wymianę telefonu i jestem ciekaw, jak sprawdza się wyświetlacz iPhone 13 w codziennym użytkowaniu. Chodzi mi głównie o to, jak dobrze widać obraz w pełnym słońcu, zwłaszcza że używam telefonu na zewnątrz dość często. Znalazłem informację, że Apple zastosowało tutaj technologię OLED, co ma poprawić jakość obrazu, ale chciałbym poznać opinie osób, które miały już do czynienia z tym modelem. Jak sprawdzają się kolory i jasność w praktyce? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Incandntsea Trybuna
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2025 11:43 Temat postu: |
|
|
| Telefon przestał działać po zalaniu, podejrzewam uszkodzenie elektroniki na poziomie płyty głównej. Potrzebuję profesjonalnego serwisu, który wymieni kluczową część i przywróci urządzenie do życia. Myślę o wymiany płyty głównej w telefonie – podobno używają oryginalnych komponentów dla stabilności. Ktoś korzystał i może opisać cały proces? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stiffoi Trybuna
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2025 01:02 Temat postu: |
|
|
| Telefon, który przestał działać przez problem z płytką PCB, to spory kłopot, zwłaszcza przy ważnych danych. Ktoś z forum miał okazję testować serwisy, które zajmują się naprawami takich układów? Interesuje mnie, czy https://tspcb.pl/ faktycznie wykonuje naprawy solidnie i czy warto im zaufać przy poważnych awariach |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emil Trybuna
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2026 10:45 Temat postu: |
|
|
| Zastanawiałam się ostatnio nad szkłem prywatyzującym do telefonu, bo często używam go w miejscach publicznych i nie chcę, żeby ktoś podglądał co robię. A tak w ogóle to widziałam na targach różne firmy oferujące takie rozwiązania, naprawdę fajna opcja. Może ktoś z Was już zainwestował w szkła prywatyzujące? Jak to się sprawdza w praktyce? Naprawdę warto czy lepiej szukać innych zabezpieczeń dla swojego telefonu? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
puncja Trybuna
|
Wysłany: Sob Maj 23, 2026 06:25 Temat postu: |
|
|
| Zastanawiałam się ostatnio nad szkłem prywatyzującym do telefonu, bo często używam go w miejscach publicznych i nie chcę, żeby ktoś podglądał co robię. A tak w ogóle to widziałam na targach różne firmy oferujące takie rozwiązania, naprawdę fajna opcja. Może ktoś z Was już zainwestował w szkła prywatyzujące? Jak to się sprawdza w praktyce? Naprawdę warto czy lepiej szukać innych zabezpieczeń dla swojego telefonu? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
akwafina Trybuna
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2026 14:49 Temat postu: |
|
|
| Szukając idealnego abonamentu komórkowego, ważne jest zrozumienie, co dokładnie oferują operatorzy. Różnice w cenach, ilości internetu czy dodatkowych usługach mogą być znaczne. Dobrze jest mieć pod ręką ranking abonamentów komórkowych, który pomaga przeanalizować te wszystkie elementy i dokonuje porównania, aby ułatwić podjęcie decyzji. Zdecydowanie ułatwia to życie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2026 14:49 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |