Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna Forum polskich kibiców AC Sieny
www.ACSiena.net

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

serwis telefonów

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Frydolinin

PostWysłany: Czw Cze 13, 2024 21:50    Temat postu: serwis telefonów Odpowiedz z cytatem

Hej! Mój telefon zaczyna szwankować i muszę go oddać do naprawy. Znajomy zasugerował https://telefonarium.pl/naprawa-serwis-telefonow/serwis-iphone/ . Czy ktoś z Was miał z nimi do czynienia? Jakie macie doświadczenia?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Cze 13, 2024 21:50    Temat postu:

Powrót do góry
mentel
Trybuna

PostWysłany: Nie Gru 08, 2024 23:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukasz sprawdzonych części zamiennych do swojego iPhone'a? Chciałbym polecić sklep, który od lat zajmuje się dostarczaniem wysokiej jakości komponentów, idealnych do napraw i modernizacji naszych urządzeń. Na stronie A-Parts https://www.a-parts.com.pl/produkty/czesci-zamienne-do-telefonow-iphone-apple,2,22689 znajdziecie szeroką gamę części zamiennych do różnych modeli iPhone, od ekranów po baterie. Jeśli ktoś z Was szukał niezawodnego źródła, to myślę, że będziecie zadowoleni z oferty tego sklepu.
Powrót do góry
Rebelbaw
Trybuna

PostWysłany: Nie Gru 22, 2024 04:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio rozważam wymianę telefonu i jestem ciekaw, jak sprawdza się wyświetlacz iPhone 13 w codziennym użytkowaniu. Chodzi mi głównie o to, jak dobrze widać obraz w pełnym słońcu, zwłaszcza że używam telefonu na zewnątrz dość często. Znalazłem informację, że Apple zastosowało tutaj technologię OLED, co ma poprawić jakość obrazu, ale chciałbym poznać opinie osób, które miały już do czynienia z tym modelem. Jak sprawdzają się kolory i jasność w praktyce?
Powrót do góry
Incandntsea
Trybuna

PostWysłany: Pią Sie 22, 2025 11:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Telefon przestał działać po zalaniu, podejrzewam uszkodzenie elektroniki na poziomie płyty głównej. Potrzebuję profesjonalnego serwisu, który wymieni kluczową część i przywróci urządzenie do życia. Myślę o wymiany płyty głównej w telefonie – podobno używają oryginalnych komponentów dla stabilności. Ktoś korzystał i może opisać cały proces?
Powrót do góry
Stiffoi
Trybuna

PostWysłany: Czw Gru 18, 2025 01:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Telefon, który przestał działać przez problem z płytką PCB, to spory kłopot, zwłaszcza przy ważnych danych. Ktoś z forum miał okazję testować serwisy, które zajmują się naprawami takich układów? Interesuje mnie, czy https://tspcb.pl/ faktycznie wykonuje naprawy solidnie i czy warto im zaufać przy poważnych awariach
Powrót do góry
Emil
Trybuna

PostWysłany: Pią Maj 22, 2026 10:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawiałam się ostatnio nad szkłem prywatyzującym do telefonu, bo często używam go w miejscach publicznych i nie chcę, żeby ktoś podglądał co robię. A tak w ogóle to widziałam na targach różne firmy oferujące takie rozwiązania, naprawdę fajna opcja. Może ktoś z Was już zainwestował w szkła prywatyzujące? Jak to się sprawdza w praktyce? Naprawdę warto czy lepiej szukać innych zabezpieczeń dla swojego telefonu?
Powrót do góry
puncja
Trybuna

PostWysłany: Sob Maj 23, 2026 06:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawiałam się ostatnio nad szkłem prywatyzującym do telefonu, bo często używam go w miejscach publicznych i nie chcę, żeby ktoś podglądał co robię. A tak w ogóle to widziałam na targach różne firmy oferujące takie rozwiązania, naprawdę fajna opcja. Może ktoś z Was już zainwestował w szkła prywatyzujące? Jak to się sprawdza w praktyce? Naprawdę warto czy lepiej szukać innych zabezpieczeń dla swojego telefonu?
Powrót do góry
akwafina
Trybuna

PostWysłany: Pon Lip 27, 2026 14:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukając idealnego abonamentu komórkowego, ważne jest zrozumienie, co dokładnie oferują operatorzy. Różnice w cenach, ilości internetu czy dodatkowych usługach mogą być znaczne. Dobrze jest mieć pod ręką ranking abonamentów komórkowych, który pomaga przeanalizować te wszystkie elementy i dokonuje porównania, aby ułatwić podjęcie decyzji. Zdecydowanie ułatwia to życie!
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Lip 27, 2026 14:49    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: