Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AlanW
|
Wysłany: Pon Sty 06, 2025 11:15 Temat postu: wakacje lub wycieczki dla dorosłych 16+? |
|
|
Cześć wszystkim! Czy ktoś może polecić fajne miejsca na wakacje lub wycieczki dla dorosłych 16+? Chciałbym coś niezapomnianego, ale w rozsądnej cenie. Może jakieś sprawdzone biuro podróży albo konkretna oferta? Z góry dziękuję za każdą pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 06, 2025 11:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
TeddyBear
|
Wysłany: Pon Sty 06, 2025 14:37 Temat postu: |
|
|
Hej! Polecam zajrzeć na stronę https://krok-travel.pl/offerts/dla-doroslych-16/, gdzie znajdziesz świetne oferty wyjazdów dla dorosłych 16+. Sama korzystałam z ich usług i byłam bardzo zadowolona. Organizują różnorodne wycieczki, zarówno w Polsce, jak i za granicą, w tym aktywne wędrówki, wyjazdy integracyjne i relaksujące wypady do SPA. Ich programy są dobrze przemyślane, a ceny naprawdę konkurencyjne. Podobało mi się też to, że grupy są kameralne, co daje poczucie większego komfortu. Co więcej, na stronie możesz sprawdzić szczegółowy opis każdej oferty, zdjęcia oraz opinie innych klientów. Ja np. wybrałam weekendowy wyjazd na Mazury i był to strzał w dziesiątkę. Obsługa była profesjonalna, a wszystkie atrakcje zgodne z opisem. Zerknij tam i daj znać, co wybrałeś! |
|
Powrót do góry |
|
|
adam1387 Trybuna
|
Wysłany: Pon Sty 06, 2025 17:21 Temat postu: |
|
|
Jakie macie plany na przyszłoroczne wakacje?
skup firm |
|
Powrót do góry |
|
|
TeddyBear
|
Wysłany: Wto Sty 07, 2025 03:40 Temat postu: |
|
|
dziękuję Ci za szczegółową odpowiedź i link do strony! To dokładnie to, czego szukałem. Już przeglądam oferty na Krok-Travel i rzeczywiście wyglądają świetnie. Mazury brzmią kusząco, ale widzę też kilka innych ciekawych opcji. Dzięki jeszcze raz za pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 07, 2025 03:40 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |