Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna Forum polskich kibiców AC Sieny
www.ACSiena.net

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

wakacje lub wycieczki dla dorosłych 16+?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AlanW

PostWysłany: Pon Sty 06, 2025 11:15    Temat postu: wakacje lub wycieczki dla dorosłych 16+? Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim! Czy ktoś może polecić fajne miejsca na wakacje lub wycieczki dla dorosłych 16+? Chciałbym coś niezapomnianego, ale w rozsądnej cenie. Może jakieś sprawdzone biuro podróży albo konkretna oferta? Z góry dziękuję za każdą pomoc!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Sty 06, 2025 11:15    Temat postu:

Powrót do góry
TeddyBear

PostWysłany: Pon Sty 06, 2025 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej! Polecam zajrzeć na stronę https://krok-travel.pl/offerts/dla-doroslych-16/, gdzie znajdziesz świetne oferty wyjazdów dla dorosłych 16+. Sama korzystałam z ich usług i byłam bardzo zadowolona. Organizują różnorodne wycieczki, zarówno w Polsce, jak i za granicą, w tym aktywne wędrówki, wyjazdy integracyjne i relaksujące wypady do SPA. Ich programy są dobrze przemyślane, a ceny naprawdę konkurencyjne. Podobało mi się też to, że grupy są kameralne, co daje poczucie większego komfortu. Co więcej, na stronie możesz sprawdzić szczegółowy opis każdej oferty, zdjęcia oraz opinie innych klientów. Ja np. wybrałam weekendowy wyjazd na Mazury i był to strzał w dziesiątkę. Obsługa była profesjonalna, a wszystkie atrakcje zgodne z opisem. Zerknij tam i daj znać, co wybrałeś!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
adam1387
Trybuna

PostWysłany: Pon Sty 06, 2025 17:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie macie plany na przyszłoroczne wakacje?

skup firm
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
TeddyBear

PostWysłany: Wto Sty 07, 2025 03:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziękuję Ci za szczegółową odpowiedź i link do strony! To dokładnie to, czego szukałem. Już przeglądam oferty na Krok-Travel i rzeczywiście wyglądają świetnie. Mazury brzmią kusząco, ale widzę też kilka innych ciekawych opcji. Dzięki jeszcze raz za pomoc!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Reklama

Wysłany: Wto Sty 07, 2025 03:40    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: