Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Atalanta

|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 21:10 Temat postu: Nasze Pomysły |
|
|
Witam
Tak sobie pomyślałem,że można by było założyć temat w którym użytkownicy AcSiena.net mogliby zaproponować administracji swoje własne pomysły na urozmaicenie strony.Ja sam ma do przedstawienia kilka opcji które teraz przedstawię.
Pierwszy jest taki aby na stronie co miesiąc dodawać sondę z pytaniem kto był najlepszym piłkarzem Sieny w tym miesiącu.Po zakończeniu sezonu można by było także dodać opcję głosowania na piłkarza sezonu.Coś podobnego można zobaczyć na stronie polskich kibiców West Ham United.
Kolejną nowością na stronie mogły by być różnego rodzaju felietony o Sienie lub o jej byłych i obecnych piłkarzach,takie felietony zauważyłem z kolei na stronie kibiców Portsmouth F.C.
Na koniec coś czego nie powinno zabraknąć na każdej szanującej się stronie fanowskiej.Mianowicie chodzi mi o jedenastkę kolejki,przedstawiona w jakiś ciekawy sposób np.Tak jak na VCF.pl-stronie kibiców Valencii
Liczę,że administracja zastanowi sie nad moimi pomysłami.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 21:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arjuna
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 12:39 Temat postu: |
|
|
Można też by było zrobić np. prezetację trenerów ,którzy byli w Sienie w ciągu ostatnich 5 lat |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sviniak_27
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ogorek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nruss
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Olivier88
|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2016 13:20 Temat postu: |
|
|
Ja miałbym kilka pomysłów.Np w jednym dziale skrót każdego meczu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
K-pax
|
Wysłany: Sro Paź 25, 2017 12:38 Temat postu: Re: Nasze Pomysły |
|
|
jestem za! Bardzo dobry pomysł
Atalanta napisał: | Witam
Tak sobie pomyślałem,że można by było założyć temat w którym użytkownicy AcSiena.net mogliby zaproponować administracji swoje własne pomysły na urozmaicenie strony.Ja sam ma do przedstawienia kilka opcji które teraz przedstawię.
Pierwszy jest taki aby na stronie co miesiąc dodawać sondę z pytaniem kto był najlepszym piłkarzem Sieny w tym miesiącu.Po zakończeniu sezonu można by było także dodać opcję głosowania na piłkarza sezonu.Coś podobnego można zobaczyć na stronie polskich kibiców West Ham United.
Kolejną nowością na stronie mogły by być różnego rodzaju felietony o Sienie lub o jej byłych i obecnych piłkarzach,takie felietony zauważyłem z kolei na stronie kibiców Portsmouth F.C.
Na koniec coś czego nie powinno zabraknąć na każdej szanującej się stronie fanowskiej.Mianowicie chodzi mi o jedenastkę kolejki,przedstawiona w jakiś ciekawy sposób np.Tak jak na VCF.pl-stronie kibiców Valencii
Liczę,że administracja zastanowi sie nad moimi pomysłami.
Pozdrawiam |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Leanser
|
Wysłany: Nie Lut 09, 2020 05:12 Temat postu: |
|
|
Dzien Dobry wszystkim |
|
Powrót do góry |
|
 |
dermosan
|
Wysłany: Pon Lut 17, 2020 17:24 Temat postu: |
|
|
pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sanchez93
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2021 21:31 Temat postu: |
|
|
Świetnym pomysłem na prezent może być kosz delikatesowy, w którym znajdują się słodycze, kawy, herbaty, itd. Mogę Wam zaproponować taki kosz https://smaczajama.pl/pl/p/Kosz-Delikatesowy-Slodko-Gorzko/6093 , który możecie podarować na każdą okazję, między innymi na Dzień Nauczyciela dla swojego wychowawcy. Z tego co widziałem, mają bardzo dobre ceny oraz szybką wysyłkę. Zachęcam do zapoznania się z ich ofertą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Laje456 Trybuna
|
Wysłany: Wto Lis 09, 2021 17:49 Temat postu: |
|
|
Super pomysł! |
|
Powrót do góry |
|
 |
JanNowak1
|
Wysłany: Czw Maj 26, 2022 14:47 Temat postu: Doradztwo kredytowe Amtrust w Warszawie |
|
|
Doradztwo kredytowe Amtrust w Warszawie
Amtrust Group zapewnia profesjonalne doradztwo finansowe w Warszawie. Nasi doradcy oferują pomoc w zakresie kredytu hipotecznego na mieszkanie, działkę i dom, kredytu dla firm i kredytu gotówkowego. Nasi doradcy kredytowi to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy oferują Ci najlepsze możliwe doradztwo kredytowe. Pomagamy w komplementowaniu dokumentacji, wyliczeniu Twojej zdolności oraz oferujemy szeroko rozumiane doradztwo kredytowe. Doradcy do spraw kredytów hipotecznych w Warszawie Amtrust Group to polecani specjaliści! Szczegółowe informacje na temat naszego doradztwa finansowego dostępne są na stronie internetowej.
https://www.amtrust-group.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Maj 26, 2022 14:47 Temat postu: |
|
|
|
|