| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Tomasz675867
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Maj 31, 2022 16:00 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marek712541
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2022 16:47 Temat postu: |
|
|
Według mnie o wiele lepsze są okulary. _________________ apartament białystok |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kwiatpustyni Trybuna
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2022 10:56 Temat postu: |
|
|
| Je też zdecydowanie stawiam na soczewki bo okulary kompletnie się nie sprawdziły w moim przypadku. Znajoma poleciła mi taki sklep https://www.bezokularow.pl/ranking-soczewek-torycznych gdzie mam odpowiedni wybór soczewek. Jest duży wybór i niskie ceny a przy okazji można też zakpić markowe okulary przeciwsłoneczne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KlaudiaGlinska
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2022 15:54 Temat postu: |
|
|
siemka super link |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sanchez93 Trybuna
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2022 23:26 Temat postu: |
|
|
| Soczewki wysuszają oczy, dlatego osobiście jestem zwolennikiem okularów. W tych czasach mamy ogromny wybór oprawek, dlatego każdy ma możliwość znaleźć takie, aby czuć się w nich dobrze. Moją uwagę przykuły ostatnio oprawki korekcyjne Toma Forda, które w swoim wyglądzie są klasyczne, ale jednak z nowoczesną nutą. Zaprojektowane zostały dla mężczyzn i dla kobiet. Bardzo ciekawy artykuł na ich temat znalazłem na tym blogu https://galeriausmiechu.net.pl/okulary-korekcyjne-tom-ford-doskonaly-wybor-dla-pan-i-panow/, do którego Was odsyłam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Komarnicka
|
Wysłany: Czw Paź 13, 2022 10:04 Temat postu: |
|
|
| super temat |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Draka Trybuna
|
Wysłany: Sob Lis 01, 2025 16:51 Temat postu: |
|
|
| Zastanawiam się, czy ktoś z Was dobierał kiedyś soczewki na podstawie swojej recepty na okulary. Podobno to nie takie proste, bo parametry trochę się różnią, więc na pytanie jak dobrać soczewki kontaktowe na podstawie okularów wcale nie jest tak prosto odpowiedzieć. Wymaga to dokładnego pomiaru i konsultacji ze specjalistą. Z jednej strony to wygodne rozwiązanie, ale z drugiej – łatwo coś dobrać źle. Jakie macie doświadczenia z takim dopasowaniem? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vienna Trybuna
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
domainstyle Trybuna
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emil Trybuna
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2026 07:59 Temat postu: |
|
|
| Zastanawiam się, jakie macie doświadczenia z terapią fibryną bogatopłytkową. Ostatnio czytałam o tym i wydaje mi się to naprawdę ciekawe podejście w kontekście leczenia różnych problemów zdrowotnych. A tak w ogóle, to dowiedziałam się, że ta metoda wykorzystuje nasze własne komórki do regeneracji tkanek. Fajnie, że takie rozwiązania są coraz bardziej dostępne. Jeśli chcecie poczytać więcej, zajrzyjcie tu Terapia fibryną bogatopłytkową |
|
| Powrót do góry |
|
 |
smizkooos223
|
Wysłany: Sob Lip 25, 2026 21:12 Temat postu: |
|
|
Ciekawa wymiana opinii, bez zbędnych emocji – tak powinno być częściej. _________________ https://www.kmmokno.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sdft6trfde4ed
|
Wysłany: Czw Sie 06, 2026 11:38 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że warto rozważyć kilka różnych rozwiązań. Czasem najlepsze decyzje są wynikiem kompromisu. _________________ norsa pharma |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Sie 06, 2026 11:38 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |