Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna Forum polskich kibiców AC Sieny
www.ACSiena.net

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

zdrowie
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Piotr19977

PostWysłany: Czw Lip 07, 2022 13:13    Temat postu: zdrowie Odpowiedz z cytatem

Witam, wiecie gdzie można wykonać usg serca? Szukam kogoś kto wykona usg serca i od razu powie czy wszystko jest w porządku. Może ktoś z Was udzieli mi jakichkolwiek informacji na ten temat?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Lip 07, 2022 13:13    Temat postu:

Powrót do góry
kwiatpustyni
Trybuna

PostWysłany: Wto Sie 09, 2022 14:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chcielibyście wykonać sobie profesjonalne badanie USG, ale nie wiecie za bardzo gdzie moglibyście się udać, to ja od siebie polecam tę placówkę o medyczną https://www.gabinetusg.com.pl/oferta-usg-pediatryczne/usg-stawow-biodrowych-u-niemowlat/. Moim zdaniem mają bardzo szeroki zakres ofertowy, więc myślę że bez problemu każdy będzie w stanie znaleźć tą odpowiednie badanie dla siebie. Terminy mają dość bliskie, więc nie będzie z tym problemu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
karzełek
Trybuna

PostWysłany: Pon Sie 22, 2022 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy słyszeliście o tb 500 ? Jest to syntetyczny peptyd, który ma skuteczne działanie przeciwzapalne, wspiera stawy i wiązadła oraz zmniejsza blizny. Myślę, że warto się nim zainteresować Smile
Powrót do góry
suraja88
Trybuna

PostWysłany: Sro Sie 24, 2022 16:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Akurat mój dziadziu nie tak dawno zamieszkał w https://finezja-care.pl/ . Powiem wam, że jest to jednak najlepszy ośrodek, opiekunowie bardzo dbają o swoich podopiecznych
Powrót do góry
zuzkaaa55

PostWysłany: Czw Lis 03, 2022 12:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczerze mówiąc to nie wiem czy są osoby, które są przekonane do tego, że zdrowie nie jest zależne od tego co konkretnie spożywamy i czym się odżywiamy. Nie bez powodu mówi się, że jesteśmy tym co jemy
Powrót do góry
ghost
Trybuna

PostWysłany: Sro Lis 09, 2022 16:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja żona ciągle o czymś czyta, o nowych technologiach i możliwościach, jakie pojawiają się w świecie medycyny. Znalazła biorezonans UK https://bioresonance-leicester.co.uk/pl/biorezonans-magnentyczny-leicester/ i teraz namawia mnie na wizytę. Wiecie, jak się ma alergię, to szuka się pomocy dosłownie wszędzie.
Powrót do góry
alicjaaaxx

PostWysłany: Czw Gru 01, 2022 16:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dbanie o zdrowie to przede wszystkim profilaktyka i badania profilaktyczne robione raz w roku. Ja zawsze mam wszystkie badania na czas i dobrych lekarzy, żaden nigdy nie zostawia mnie bez wyjaśnień i pomocy
Powrót do góry
suraja88
Trybuna

PostWysłany: Czw Maj 04, 2023 11:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawialiście się może nad tym by postawić na olejki eteryczne ? Z tego co słyszałam to wiele osób zachwala sobie ich działanie, dodatkowo też można je kupić w atrakcyjnej cenie
Powrót do góry
puncja
Trybuna

PostWysłany: Sro Maj 17, 2023 15:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeśli chorujecie to wiadomo że trudniej wam zrzucic wagę np takie pcos to jest masakra, kady kilogram to jest ciężka walka -ale warto wg mnie. co do diety to np są pewne zasady których trzeba się trzymac, tu je znajdziecie https://pora-na-zdrowie.pl/blog/porady/dieta-na-pcos-najwazniejsze-zasady/
Powrót do góry
bankowiec
Trybuna

PostWysłany: Pon Maj 22, 2023 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobry kardiolog jest na wagę złota, doświadczony specjalista przyjmuje w Centrum Medycznym Danea https://danea.pl/ gdzie na każdej wizycie robione jest EKG i Echo, badanie metodą Holtera oraz badania analityczne krwi. Stosowany przez nas sprzęt do diagnostyki jest bardzo nowoczesny i zapewnia skuteczne wykrycie schorzeń serca i układu krążenia.
Powrót do góry
Formica1234
Trybuna

PostWysłany: Pon Maj 22, 2023 17:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystkim zainteresowanym tematem rozmowy polecam stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej kliniki Soft Skin we Wrocławiu, która w ofercie posiada m.in. w modelowanie sylwetki wrocław . Wydaje mi się, że każda i każdy z nas chce wyglądać dobrze, dlatego właśnie warto korzystać z takich miejsc.
Powrót do góry
Draka
Trybuna

PostWysłany: Sro Maj 24, 2023 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prawda jest taka, że o serce warto dbać każdego dnia. Nie ulega wątpliwości, że nasz tryb życia ma bardzo duży wpływ na układ krążenia. Czy wiecie na przykład, jak wysiłek wpływa na pracę serca?
Powrót do góry
Amelia
Trybuna

PostWysłany: Sro Maj 31, 2023 19:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcesz poznać innowacyjne metody leczenia chorób, warto zapoznać się z tlenoterapią hiperbaryczną. Na stronie http://tlenowyzakatek.pl/ znajdziesz szczegółowe informacje na temat, bardzo praktyczna forma leczenia Smile
Powrót do góry
filek15
Trybuna

PostWysłany: Pią Lip 28, 2023 11:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chcecie skorzystać z usług endokrynologa, to ja polecam skorzystać z oferty przychodni Medfemina - endokrynolog prywatnie wrocław. Od jakiegoś czasu korzystam z ich oferty i jestem bardzo zadowolona.
Powrót do góry
puncja
Trybuna

PostWysłany: Sro Sie 02, 2023 08:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć! Na stronie https://machnica.pl/usg/ znajdziecie szeroką gamę badań USG, które pomogą zdiagnozować różne schorzenia. To miejsce, gdzie diagnostyka idzie w parze z dbałością o pacjenta.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Sie 02, 2023 08:08    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum polskich kibiców AC Sieny Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6
Skocz do: