Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Piotr19977
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2022 13:13 Temat postu: zdrowie |
|
|
Witam, wiecie gdzie można wykonać usg serca? Szukam kogoś kto wykona usg serca i od razu powie czy wszystko jest w porządku. Może ktoś z Was udzieli mi jakichkolwiek informacji na ten temat? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2022 13:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kwiatpustyni Trybuna
|
Wysłany: Wto Sie 09, 2022 14:23 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chcielibyście wykonać sobie profesjonalne badanie USG, ale nie wiecie za bardzo gdzie moglibyście się udać, to ja od siebie polecam tę placówkę o medyczną https://www.gabinetusg.com.pl/oferta-usg-pediatryczne/usg-stawow-biodrowych-u-niemowlat/. Moim zdaniem mają bardzo szeroki zakres ofertowy, więc myślę że bez problemu każdy będzie w stanie znaleźć tą odpowiednie badanie dla siebie. Terminy mają dość bliskie, więc nie będzie z tym problemu |
|
Powrót do góry |
|
 |
karzełek Trybuna
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2022 20:43 Temat postu: |
|
|
A czy słyszeliście o tb 500 ? Jest to syntetyczny peptyd, który ma skuteczne działanie przeciwzapalne, wspiera stawy i wiązadła oraz zmniejsza blizny. Myślę, że warto się nim zainteresować  |
|
Powrót do góry |
|
 |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Sro Sie 24, 2022 16:46 Temat postu: |
|
|
Akurat mój dziadziu nie tak dawno zamieszkał w https://finezja-care.pl/ . Powiem wam, że jest to jednak najlepszy ośrodek, opiekunowie bardzo dbają o swoich podopiecznych |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuzkaaa55
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2022 12:26 Temat postu: |
|
|
Szczerze mówiąc to nie wiem czy są osoby, które są przekonane do tego, że zdrowie nie jest zależne od tego co konkretnie spożywamy i czym się odżywiamy. Nie bez powodu mówi się, że jesteśmy tym co jemy |
|
Powrót do góry |
|
 |
ghost Trybuna
|
|
Powrót do góry |
|
 |
alicjaaaxx
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2022 16:29 Temat postu: |
|
|
Dbanie o zdrowie to przede wszystkim profilaktyka i badania profilaktyczne robione raz w roku. Ja zawsze mam wszystkie badania na czas i dobrych lekarzy, żaden nigdy nie zostawia mnie bez wyjaśnień i pomocy |
|
Powrót do góry |
|
 |
suraja88 Trybuna
|
Wysłany: Czw Maj 04, 2023 11:57 Temat postu: |
|
|
Zastanawialiście się może nad tym by postawić na olejki eteryczne ? Z tego co słyszałam to wiele osób zachwala sobie ich działanie, dodatkowo też można je kupić w atrakcyjnej cenie |
|
Powrót do góry |
|
 |
puncja Trybuna
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bankowiec Trybuna
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 16:43 Temat postu: |
|
|
Dobry kardiolog jest na wagę złota, doświadczony specjalista przyjmuje w Centrum Medycznym Danea https://danea.pl/ gdzie na każdej wizycie robione jest EKG i Echo, badanie metodą Holtera oraz badania analityczne krwi. Stosowany przez nas sprzęt do diagnostyki jest bardzo nowoczesny i zapewnia skuteczne wykrycie schorzeń serca i układu krążenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Formica1234 Trybuna
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 17:48 Temat postu: |
|
|
Wszystkim zainteresowanym tematem rozmowy polecam stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej kliniki Soft Skin we Wrocławiu, która w ofercie posiada m.in. w modelowanie sylwetki wrocław . Wydaje mi się, że każda i każdy z nas chce wyglądać dobrze, dlatego właśnie warto korzystać z takich miejsc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Draka Trybuna
|
Wysłany: Sro Maj 24, 2023 22:09 Temat postu: |
|
|
Prawda jest taka, że o serce warto dbać każdego dnia. Nie ulega wątpliwości, że nasz tryb życia ma bardzo duży wpływ na układ krążenia. Czy wiecie na przykład, jak wysiłek wpływa na pracę serca? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Amelia Trybuna
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2023 19:47 Temat postu: |
|
|
Jeśli chcesz poznać innowacyjne metody leczenia chorób, warto zapoznać się z tlenoterapią hiperbaryczną. Na stronie http://tlenowyzakatek.pl/ znajdziesz szczegółowe informacje na temat, bardzo praktyczna forma leczenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
filek15 Trybuna
|
Wysłany: Pią Lip 28, 2023 11:43 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chcecie skorzystać z usług endokrynologa, to ja polecam skorzystać z oferty przychodni Medfemina - endokrynolog prywatnie wrocław. Od jakiegoś czasu korzystam z ich oferty i jestem bardzo zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
puncja Trybuna
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2023 08:08 Temat postu: |
|
|
Cześć! Na stronie https://machnica.pl/usg/ znajdziecie szeroką gamę badań USG, które pomogą zdiagnozować różne schorzenia. To miejsce, gdzie diagnostyka idzie w parze z dbałością o pacjenta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2023 08:08 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |